Voordelige maaltijden uitproberen?
Bekijk direct geheel vrijblijvend de proefpakket aanbiedingen!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Maaltijden aan huis Vosselaar

Voldoende en de juiste voeding is belangrijk voor een fit en sterk lichaam. Kunt u niet meer naar de supermarkt? Of gaat het koken moeilijk? Levering van maaltijden aan huis in Vosselaar is dan mogelijk ideaal voor u. Een maaltijdservice levert lekkere warme maaltijden bij 60 plussers en mensen die door ziekte of een beperking niet zelf kunnen koken. Van Vlaamse delicatessen zoals Mosselen met friet tot smaakvolle menu’s als Varkensgebraad Provençaal met courgette en aardappelen. Altijd bereid met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Op het etiket staan opwarm-instructies voor in de microgolfoven of oven. Op deze website vindt u informatie over de bekende soorten gerechten, treft u landelijke en plaatselijke leveranciers en kan u gebruik maken van kortingsacties van aanbieders.

maaltijden-aan-huis-vosselaar

 • Elke week verse en gezonde maaltijden in huis.
 • Zelf koken niet nodig, opwarmen in de microgolfoven.
 • Maaltijden aan huis zijn er al voor €5,85.
 • Ook dieetmaaltijden als eiwitrijk en koolhydraatarm.
 • Er is geen minimale afnameverplichting.
 • Altijd persoonlijk contact via mail of telefoon.
ProvincieAntwerpen
GemeenteVosselaar
PlaatsVosselaar
Postcode2350
MenusuggestieKnolseldersoep
Website gemeentewww.vosselaar.be

Eten thuis laten bezorgen in Vosselaar?

Bekijk acties en bestel een voordelig proefpakket

Gezonde maaltijden bezorgen in Vosselaar

Veel oudere inwoners van België eten nog niet voldoende gezond. Dit kan leiden tot typische klachten zoals een te hoog cholesterol en verminderde mobiliteit. Aan de andere kant zijn er senioren die juist te kampen hebben met een zeer lage energie-inname. Een tekort aan voeding draagt bij aan meer een vermindering van de levenslust en bloedarmoede. Veel variatie in de dagelijkse warme maaltijd is hoognodig. Een praktisch hulpmiddel is de voedingsdriehoek. Vind u het lastig om zelf deze richtlijnen te volgen? Hedendaags vindt u meerdere soorten maaltijdvormen die gekoeld of warm bezorgd kunnen worden. U kunt hierbij denken aan Lasagne bolognese of Varkenslapje met verse puree. In de onderstaande blokken leest u meer over de belangrijkste maaltijdvormen.

Meer informatie over diepvriesmaaltijden

Worden bereid met dagverse ingrediënten en meteen ingevroren. Dat is natuurlijk erg gunstig: de smaak en voedingswaarden blijven perfect bewaard. Een veelkeur aan e-nummers en kunstmatige toevoegingen zijn dan vaak ook niet eens nodig. Kant en klare diepvries gerechten zijn maandenlang houdbaar. Het assortiment is standaard al erg groot. U vindt zeker iets naar uw goesting.

 • Zonder bewaarmiddelen of smaakstoffen.
 • Maandenlang houdbaar in de vriezer.
 • Een vriesverse maaltijd aan huis leveren in Vosselaar is al mogelijk vanaf €5,50.

Meer informatie over koelverse maaltijden

De koks gebruiken voor deze dagverse maaltijden uitsluitend de meest verse ingrediënten. Er is veel variatie in het menu. Verantwoorde maaltijden met veel groenten en arm aan verzadigde vetten. Koelvers eten kan je ongeveer 5 tot 7 dagen goed houden in de koeling. Er zijn meestal verschillende bezorgdagen per week.

 • Dagvers bereid met verse en lokale ingrediënten.
 • Iedere week kiezen uit nieuwe verse maaltijden.
 • Koelverse gerechten thuis laten leveren kan vanaf €7,95 per maaltijd.

Warme maaltijden in Vosselaar aan huis

Veel senioren geven de voorkeur aan langer thuis wonen met ondersteuning. Middels warme maaltijden aan huis blijft dit vaak mogelijk. Voor ouderen en hulpbehoevenden kan ook het verwarmen van een maaltijd al problemen opleveren. Een voedzame en groenterijke maaltijd is iets waar iedereen naar uit kan kijken. Gelukkig kunt u een warme maaltijdservice inschakelen. Doorgaans bieden ze een dagmenu wat inhoudt: soep als starter, een hoofdgerecht met pasta/rijst/aardappelen + seizoensgebonden groenten, gebakken vis of vlees en een dessert.

 • Deze tafeltje dekje service wordt dagelijks aan huis bezorgd.
 • U hoeft niets meer te doen, u kunt direct aanschuiven.
 • De kosten van een warm dagmenu liggen tussen de €8,50 – €9,50.
warme-maaltijd-bezorgen-vosselaar-2350

Dieetmaaltijden voor bejaarden

Leeft u volgens een specifiek dieet vanwege een allergie of intolerantie? De maaltijdservice biedt hiervoor speciale mogelijkheden. Kampt u met een hoge bloeddruk of lijdt u aan hart- en vaatziekten? Om uw zoutinname te beperken zijn er specifieke zoutarme maaltijden. Gaat het slikken niet meer zo makkelijk of lukt het niet meer om goed te kauwen? Dan kunt u kiezen voor gemalen gerechten. Wil u afvallen? Kies dan de vetbeperkte gerechten. Wilt u juist aansterken? Selecteer dan de menu’s met veel eiwitten en energie. In de onderstaande blokjes lopen wij enkele belangrijke diëten nog eens langs.

 • Glutenvrij: speciale gerechten voor senioren met coeliakie.
 • Lactosevrij: heerlijke en veilige gerechten voor mensen met een melkallergie.
 • Zoutarm: eten dat in de basis een laag zoutgehalte heeft.
 • Eiwitrijk: voornamelijk interessant bij operaties, revalidatie en sport.
 • Gemalen: indien het kauwen en/of slikken moeilijker gaat. Er zijn ook bepaalde gerechten beschikbaar als vloeibaar eten.
 • Koolhydraatarm: voor ouderen die kampen met diabetes of overgewicht.
 • Diabetes: gebalanceerde maaltijden met veel volkorenproducten.
 • Vegetarische / vegan maaltijden: altijd met goede vleesvervangers en alternatieven voor vis.

Contacteer aanbieders van kant-en-klaar maaltijden in Vosselaar

Wilt u een bestelling plaatsen bij een bedrijf voor warm eten in Vosselaar? Er bestaan velerlei grotere bedrijven die door heel Vlaanderen (en Brussel) bezorgen. Hieronder bekijkt u meerdere keukens die in potentie ook bij u thuis bezorgen. Per leverancier bieden wij informatie over welke soort maaltijden er beschikbaar zijn en wat deze kosten.

Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Traiteurs en cateraars in de buurt februari 2024

Buiten de besproken erkende organisaties zijn er ook op gemeentelijk niveau voldoende mogelijkheden (maaltijdbedeling). In het overzicht hieronder bekijkt u Vlaamse eetwinkels, speciaalzaken, cateraars, traiteurs, restaurants, slagerijen die u wellicht verder kunnen helpen met een warme maaltijd aan huis. Heeft u opmerkingen of aanvullingen? Een vermelding verwijderen? Stuur uw suggesties dan per mail. Op maaltijdenbezorgen.be kunt ook aanbieders bekijken in Beerse, Merksplas, Hoogstraten, Rijkevorsel en Turnhout.

NaamAdresPostcodePlaats
Traiteur GalantineBolk 1482350Vosselaar
Gastronomie ThuisEggestraat 372350Vosselaar
Gitte DaenenPastoor Woestenborghslaan 32350Vosselaar
Traiteur Van RoeyHei-Ende 22340Vlimmeren
ParadijsBoogstraat 152340Vlimmeren
Baeken BarryTurnhoutseweg 892340Beerse
Eetcafe De GrensTurnhoutseweg 222340Beerse
EfabcateringAntwerpseweg 2692340Beerse
Cuisi’NobleLochtenberg 3C2330Merksplas
Lokale slagerijen, horecabedrijven, traiteurs, cateraars: eten thuisbezorgd in Vosselaar.

Lekker eten laten bezorgen in Vosselaar?

Gemakkelijk opwarmen met de microgolfoven

Een gezonde leefstijl met de voedingsdriehoek

Een gezond voedingspatroon is van groot belang voor elke vitale Belg. Maar juist voor 60-plussers kunnen daarmee positieve gezondheidseffecten worden behaald wanneer ze eten bestellen in Vosselaar. Senioren worden geconfronteerd met een veranderende leefstijl en omgeving. De voedingsdriehoek ligt dan aan de basis van een eetpatroon dat gezond en milieubewust is. De driehoek steunt op 3 uitgangspunten: eet meer plantaardige en onbewerkte voedingsmiddelen, vermijd de bewerkte producten en voorkom onnodige voedselverspilling. In het overzicht hieronder vindt u adviezen hoe u dit in uw eigen leven kunt toepassen:

 • Drink dagelijks minimaal 2 liter water.
 • Dagelijkse kost: eet zoveel mogelijk groenten van het seizoen.
 • Kies wat meer voor bonen, kikkererwten en andere peulvruchten.
 • Kies voor alternatieven van vlees: kies 2 of 3 keer per week voor een vegetarische maaltijd en laat rood en bewerkt vlees zoveel mogelijk staan.
 • Ga verantwoord om met lege calorieën (gesuikerde dranken, chips, snoepjes en andere snacks).
 • Eet niet meer dan je energiebehoefte is. Geniet van wat je eet.
 • Breng variatie in recepten en smaken (probeer nieuwe dingen uit).
 • Leg gezonde producten in het zicht.

Ouderen en ondervoeding
Bij senioren speelt ondervoeding een belangrijke rol. Dit kan redenen hebben zoals verminderde reuk en smaak, tandproblemen of doordat men afhankelijk wordt van anderen. Problemen die kunnen ontstaan kunnen onder andere zijn: vertraagde wondgenezing (ziekenhuis). In onderstaande paragraaf doorzoekt u meerdere adviezen om toch aan de energiebehoefte te voldoen:

 1. Eet gedurende dag meerdere kleinere porties met hoge voedingswaarden (macronutriënten).
 2. Neem energierijke producten zoals roomboter en volle melkproducten.
 3. Zoek uit welke ingrediënten u wellicht gemakkelijker kunt eten. Onder andere fijngemalen eten of vloeibare producten.

Veelgestelde vragen omtrent de maaltijdbedeling

Welke bedrijven bezorgen maaltijden aan huis in Vosselaar?
Rondom de streek Vosselaar werken allerlei kleinschalige cateringbedrijven, traiteurs en kleinschalige keukens. Daarbij onderscheiden wij enkele grote leveranciers. Bekende namen zijn: Oh My Guts, Crowd Cooks, Home Cuisine, Mealhero, Delimeal. Een andere optie is een handige maaltijdbox van: Ekomenu, Foodbag, HelloFresh, 15gram, Marley Spoon. In deze box zitten alle losse ingrediënten. Goed om te weten: u moet het nog wel zelf koken.

Wat zijn de onkosten van deze gerechten?
De prijzen van een warme maaltijd aan huis in Vosselaar bezorgen zijn heel divers. Een makkelijke diepvriesmaaltijd is er al vanaf €5,75. Een gezonde koelverse maaltijd kunnen al bezorgd worden voor €7,85. Een volledig dagmenu (inclusief soep en toetje) bedraagt zo’n €9,95. Dit is inclusief verzending. Leveranciers hanteren een minimale afname van 5 maaltijden per week.

Is warme levering aan huis ook mogelijk?
Jazeker, warm eten bezorgen in Vosselaar is mogelijk. Dit is beschikbaar bij plaatselijke slagerijen en/of zorgbedrijven. Het warme eten wordt dagvers gekookt met gezonde producten. U krijgt bij dit dagmenu onder andere een soep of salade, een hoofdgerecht met pasta/rijst/aardappelen met een ruime portie groenten, gebakken vis of vlees en een klein dessert. U hoeft het niet op te warmen. De vuile vaat wordt ook weer meegenomen.

Wie heeft recht op het zorgbudget voor ouderen met een zorgnood?
Het zogenoemde zorgbudget voor ouderen met een zorgnood is de opvolger van de tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden. Het is een zorgpremie voor 65-plussers met minimale financiële middelen en een verminderde zelfredzaamheid. Zit u dagelijks met ellende bij het klaarmaken en/of eten van de avondmaaltijd? Dan ontvangt u mogelijk een zorgpremie. Meer details hierover staan op Vlaanderen.be. Hiervoor heb je een elektronische identiteitskaart (eID) nodig. Zie ook www.vosselaar.be.

Leave a Comment