Voordelige maaltijden uitproberen?
Bekijk direct geheel vrijblijvend de proefpakket aanbiedingen!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Over ons

Maaltijdenbezorgen.be is een website opgericht in 2021. Omdat wij merken dat er nog weinig informatie beschikbaar is over maaltijdlevering hebben wij besloten om een kennisplatform op te zetten.  Op deze website bieden wij uitgebreide informatie over de levering van (warme) maaltijden aan huis voor Vlamingen. U bekijkt hier informatie over de verschillende soorten maaltijden, leveranciers en diëten.

Adres- en contactgegevens
Dokter van Deenweg 162
8025BM
Zwolle
info@maaltijdenbezorgen.be

Wat wij doen

Maaltijdenbezorgen.be is een informatieplatform van maaltijdlevering in België. Wij proberen zo goed mogelijk inzichtelijk te maken welke leveranciers er zijn en daarbij proberen wij u ook te voorzien van een zo goed mogelijk advies. Daarnaast proberen wij onze bezoekers ook ook op lokaal niveau zo goed mogelijk te helpen met het vinden van een leverancier van maaltijden.

Hoe wij vergelijken

Op diverse pagina’s kunnen bezoekers een vergelijkingstabel vinden met daarin enkele Belgische leveranciers. In deze tabel ziet u eenvoudig wat het type aanbod is en wat de gemiddelde prijs is. Ook vindt u hier een beoordeling. U kunt doorklikken naar een bepaalde leverancier voor meer informatie. De beoordeling en de volgorde waarop de leveranciers getoond worden is gebaseerd op een aantal variabelen:

  • In hoeverre de service van de leverancier aansluit op de wensen van de oudere en kwetsbare doelgroepen
  • Het type aanbod
  • De prijzen van de menu’s
  • De keuze in bezorgmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
  • Bereikbaarheid klantenservice
  • Extra services

Verdienen jullie geld met deze website?

De website maaltijdenbezorgen.be heeft naast de informerende en adviserende rol ook een verdienmodel. Op deze website kunnen leveranciers hun proefpakket promoten. Wanneer u via deze website een proefpakket aanvraagt bij een van de aangesloten partners dan ontvangen wij hiervoor mogelijk een eenmalige vergoeding.

Ik heb een fout gevonden op jullie website

Dat is vervelend, maar dat lossen we graag zo snel mogelijk op. Heeft u onjuiste informatie gevonden, heeft u een toevoeging of wilt u uw bedrijfsnaam verwijderen van de website? Stuurt u dan een mail naar info@maaltijdenbezorgen.be. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag.