Voordelige maaltijden uitproberen?
Bekijk direct geheel vrijblijvend de proefpakket aanbiedingen!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Maaltijden aan huis Kerksken

Een gezond voedingspatroon is belangrijk voor het behoud van spierkracht en conditie. Ervaart u problemen bij. het bezoeken van een supermarkt? Of vindt u het lastig om elke avond een verse maaltijd te bereiden? Levering van maaltijden aan huis in Kerksken is een service die dan van pas kan komen. Een maaltijdservice bezorgt verse maaltijden bij bejaarden en mensen die door ziekte of een beperking niet zelf kunnen koken. Denk aan Vlaamse gerechten zoals Mosselen met friet tot heerlijke menu’s zoals Kalfsfricassee met champignons en verse puree. Altijd met verse ingrediënten. De maaltijden mag u zelf thuis verwarmen in de microgolfoven/magnetron of oven. Op dit platform treft u handige informatie over de veelgekozen type maaltijden, checkt u populaire landelijke en plaatselijke cateraars en verzamelen wij aanbiedingen van proefpakketten.

maaltijden-aan-huis-kerksken

 • Nooit meer zelf koken met deze handig opwarmmaaltijden.
 • Uitkomst voor ouderen en hulpbehoevenden.
 • De maaltijden bestelt u al vanaf €5,95.
 • Altijd met voldoende groenten en voedingsstoffen.
 • Geen abonnement, vrijblijvend bestellen.
 • Ruime bestelmogelijkheden.
ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHaaltert
PlaatsKerksken
Postcode9451
MaaltijdsuggestieKip, curry , ananas en rijst
Website gemeentewww.haaltert.be

Eten laten thuisbezorgen in Kerksken?

Bekijk de voordeelacties en bestel direct online

Gezonde maaltijden bezorgen in Kerksken

Veel Belgen op leeftijd eten nog niet voldoende gezond. Dat kan zorgen voor welvaartsziektes zoals extreem overgewicht en diabetes. Ook zijn er ouderen die juist lijden aan permanent ondergewicht. Een tekort aan voeding kan uiteindelijk leiden tot een verminderd gevoel van energie en een trager herstel. Het eten van een dagelijkse gezonde maaltijd is van groot belang. De voedingsdriehoek is het Vlaams voorlichtingsmodel over gezonde voeding. Vind u het lastig om zelf deze richtlijnen te volgen? Er zijn vandaag de dag verschillende soorten senioren maaltijden die gekoeld of warm bezorgd kunnen worden. U kunt kiezen uit een ruim menu met onder andere Hutsepot Met Rookworst En Spek of Gemarineerde visfilet met broccolipuree. Bijgaand leest u hier meer over.

Informatie over diepvriesmaaltijden

Deze vriesverse maaltijden ontvangt men bevroren aan huis. Dit heeft veel (praktische) voordelen: de smaak en voedingswaarden blijven perfect bewaard. Ongezonde bewaarmiddelen en geur,- kleur-, en smaakstoffen worden niet of nauwelijks toegevoegd. Kant en klare diepvries maaltijden kunt u gemakkelijk voor een lange periode in de vriezer bewaren. U kunt ze dus ook makkelijk bewaren voor een later moment. Altijd het gerecht van uw goesting.

 • Zonder bewaarmiddelen of smaakstoffen.
 • Binnen een paar minuten een warme maaltijd.
 • Zo’n vriesverse maaltijd aan huis leveren in Kerksken is al mogelijk voor €5,85.

Informatie over koelverse maaltijden

Worden bereid in grote professionele keukens met ingrediënten die pas net geoogst zijn. Zoveel mogelijk van het seizoen. Smaakversterkers of bewaarmiddelen worden amper tot niet gebruikt. Koelverse producten kan je standaard 5 of 6 dagen zonder smaakverlies bewaren. Ze worden uitgeleverd op 1 of 2 bezorgmomenten per week.

 • Vandaag geoogst, morgen op uw bord.
 • Elke week nieuwe gerechten die passen bij het seizoen.
 • Gemiddeld zijn de kosten van een koelvers gerecht zo’n €7,35 per maaltijd.

Warme maaltijden in Kerksken laten bezorgen

Veel 75-plussers geven de voorkeur aan langer thuis wonen met ondersteuning. Met warme maaltijden aan huis is dat een stuk realistischer. Voor senioren kan ook het verwarmen van een maaltijd voor de nodige problemen zorgen. Een voedzame en groenterijke maaltijd is juist op oudere leeftijd cruciaal. Voor die situaties kunt u informeren naar de warme maaltijdservice. Het is vaak een dagmenu met onder andere: een soep om mee te beginnen, een hoofdgerecht van pasta/rijst/aardappelen + verschillende groenten, een lekker stukje vis of vlees met een klein dessert.

 • Tafeltje dekje bezorgt elke dag een warme maaltijd aan huis.
 • U hoeft niets meer te doen, u kunt direct aanschuiven.
 • Zo’n daghap/dagmenu kost ergens tussen de €8,35 & €9,50.
warme-maaltijd-bezorgen-kerksken-9451

Dieetmaaltijden op maat

Heeft u een voorkeur voor bepaalde voeding vanwege een bepaalde allergie? De maaltijdservice biedt hiervoor speciale mogelijkheden. Kampt u met een hoge bloeddruk of heeft u hartklachten (gehad)? Dan adviseert men om vooral zoutarme maaltijden te nuttigen. Heeft u slikproblemen of problemen tijdens het kauwen? Dikwijls vindt u ook gemalen maaltijden terug op het menu. Bent u te zwaar? Het assortiment vetbeperkte maaltijden biedt dan voldoende opties. Kampt u met ondervoeding? Dan kan het raadzaam zijn te zoeken naar eiwitrijke voeding. In het stukje hieronder treft u een opsomming met de meest voorkomende diëten.

 • Glutenvrij: voor iedereen die eten zonder gluten wil bestellen.
 • Lactosevrij: wanneer uw lichaam te weinig lactase aanmaakt.
 • Zoutarm: verkleint mogelijk de kans op hart- en vaatziekten.
 • Eiwitrijk: geschikt wanneer u thuis revalideert en aan wilt sterken.
 • Gemalen: bij ernstige vermoeidheid of kauw- en slikproblemen. Er zijn ook bepaalde gerechten beschikbaar als vloeibaar eten.
 • Koolhydraatarm: op een eenvoudige manier minder koolhydraten eten.
 • Diabetes: bewuster eten door te letten op weinig suiker en meer groenten / noten.
 • Vegetarische / vegan maaltijden: altijd met goede vleesvervangers en alternatieven voor vis.

Doorzoek aanbieders van kant-en-klaar maaltijden in Kerksken

Wilt u een bestelling plaatsen bij een cateraar van warm eten in Kerksken? Er bestaan verschillende grote Vlaamse services die overal in Vlaanderen kunnen bezorgen. In het hierna volgende schema vergelijkt u enkele cateraars die wellicht bij u actief zijn. Per aanbieder vindt u in deze tabel meer info over de kosten en het type aanbod.

Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Traiteurs uit de buurt maart 2023

Naast de opgesomde bekende bezorgdiensten zijn er binnen de provincies zelf ook meerdere mogelijkheden (maaltijdbedeling). In het bijgaande overzicht beschrijven we bekende verswinkels, traiteurs, cateraars, eetwinkels, restaurants, speciaalzaken die mogelijk ook iets kunnen betekenen rondom een warme maaltijd aan huis. ZIjn wij een bedrijf vergeten? Een vermeldde aanbieder verwijderen? Stuur ons dan gerust een e-mail. Via deze website zoekt u ook naar aanbieders in Heldergem, Denderhoutem, Vlekkem, Ottergem en Mere.

NaamAdresPostcodePlaats
Van Buggenhout ChrysanthaBoekentstraat 729451Kerksken
Van Den Neste JanFerdinand Van Hoeymissenstraat 329451Kerksken
De Nul KarelHugo Verrieststraat 339470Denderleeuw
Suys LennertProcessieweg 29450Heldergem
BasielStationsstraat 279450Haaltert
Wong’s GardenStationsstraat 1209450Haaltert
Ter Oude PosteStationsstraat 129450Haaltert
ExquisitNinovestraat 1699450Haaltert
Van Vaerenbergh JonasKeiberg 149450Haaltert
Lokale cateraars, slagerijen, restaurants, horecabedrijven gericht op eten thuisbezorgd in Kerksken.

Ervaar het voordeel van eten bezorgen in Kerksken?

Gemakkelijk opwarmen met de microgolfoven

Tips en advies m.b.t. de voedingsdriehoek

Een evenwichtige en uitgebalanceerde maaltijd is van belang voor elke Vlaming. Maar juist voor 60-plussers kunnen daarmee positieve gezondheidseffecten worden behaald wanneer ze eten bestellen in Kerksken. Als de jaren verstrijken wil dat nog wel eens zorgen voor veranderingen op lichamelijk en sociaal gebied. De voedingsdriehoek wijst je de weg richting een gezond eetpatroon. De driehoek steunt op 3 uitgangspunten: een focus op plantaardige voeding, eet en drink zo weinig mogelijk lege calorieën en voorkom zoveel mogelijk voedselverlies. In de onderstaande opsomming leest u handige tips hoe u dit in uw eigen leven kunt toepassen:

 • Neem elke dag voldoende drinkwater.
 • Dagelijkse kost: eet meer groenten en fruit (bij voorkeur van het seizoen).
 • Neem eens wat vaker noten, peulvruchten en eiwitrijke vleesvervangers.
 • Verminder de vleesconsumptie: kies meer voor kip, vis en andere plantaardige producten en eet altijd zo min mogelijk (bewerkt) vlees.
 • Ga verantwoord om met lege calorieën (gesuikerde dranken, chips, snoepjes en andere snacks).
 • Eet niet meer dan je energiebehoefte is. Gun jezelf af en toe een minder gezonde uitspatting.
 • Wissel elke dag van soort gerecht (bijvoorbeeld met een seizoenskalender).
 • Plan je maaltijden zoveel mogelijk in.

Ondervoeding bij senioren
Ouderen lopen een verhoogd risico op ondervoeding. Dit kan zijn door een verminderde eetlust, moeite met kauwen en/of slikken of mobiliteitsproblemen. De consequenties kunnen o.a. zijn: afname van de spiermassa. In onderstaande paragraaf bekijkt u meerdere tips en tricks om te zorgen voor een gezond voedingspatroon:

 1. Eet dagelijks om de paar uur een kleine portie met belangrijke voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, eiwitten en energie).
 2. Kies voor energierijke voeding zoals noten en volle melkproducten.
 3. Zoek uit welke ingrediënten u wellicht gemakkelijker kunt eten. Onder andere gepureerde groenten, aardappelen en/of drinkbare alternatieven.

Veelgestelde vragen over maaltijdbedeling

Wie bezorgen er maaltijden aan huis in Kerksken?
In de omgeving Kerksken bezorgen allerlei plaatselijke vrijwilligersorganisaties, cateraars en traiteurs. Bovendien werken er hier landelijke specialisten. Denk dan onder andere aan: Home Cuisine, Crowd Cooks, Oh My Guts, Delimeal, Mealhero. Een andere mogelijkheid is een maaltijdbox met verse ingrediënten van bijvoorbeeld: 15gram, Ekomenu, Foodbag, Marley Spoon, HelloFresh. De box bevat alle benodigde ingrediënten en recepten. Het is wel de bedoeling dat u het zelf klaarmaakt.

Wat zijn de onkosten van deze gerechten?
De prijzen van een warme maaltijd aan huis in Kerksken bezorgen hangen af van diverse factoren. Een voedzame diepvriesmaaltijd kost om en nabij de €5,95. Een koelverse maaltijd kent een tarief dat begint bij €7,25. Een persoonlijk dagmenu (inclusief voorafje en dessert) bedraagt zo’n €9,85. Dat is met bezorgkosten. Leveranciers hanteren een minimum afname van 3 (koelvers) of 6 (vriesvers) gerechten per week.

Ik wil mijn eten warm laten bezorgen, kan dat?
Jazeker, warm eten bezorgen in Kerksken is mogelijk. Dat wordt geregeld door erkende traiteurs en/of zorgbedrijven. Het warme eten wordt door koks vers gemaakt met seizoensproducten. In dit dagmenu komen de volgende onderdelen terug: soepje, een hoofdgerecht zoals aardappelen/pasta/rijst met seizoensgebonden groenten, vlees, vis of een vleesvervanger en fruit of een toetje als nagerecht. De bezorger heeft alle gerechten al warm meegenomen. U hoeft zelf ook geen afwas meer te doen.

Heb ik recht op het zorgbudget voor ouderen met een zorgnood?
Dit zorgbudget voor ouderen met een zorgnood was vroeger bekend onder de naam tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden. Het gaat hier om de zorgpremie voor mensen op leeftijd met weinig geld en problemen met de gezondheid. Ondervindt u ellende bij het zelfstandig eten en koken? Dan ontvangt u mogelijk steun op financieel gebied. Op de website Vlaanderen.be kan een aanvraag worden ingediend. Daarbij heeft u de elektronische identiteitskaart (eID) en kaartlezer nodig. Zie ook www.haaltert.be.

Leave a Comment