Voordelige maaltijden uitproberen?
Bekijk direct geheel vrijblijvend de proefpakket aanbiedingen!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Maaltijden aan huis Brussel

Voldoende en de juiste voeding vermindert de kans op allerlei aandoeningen. Ervaart u problemen bij. het bezoeken van een supermarkt? Of wilt/kunt u niet meer zelfstandig koken? Levering van maaltijden aan huis in Brussel is dan mogelijk ideaal voor u. De maaltijdservice brengt warme maaltijden bij senioren en mensen met een beperking. Bijvoorbeeld Vlaamse combinaties zoals Gentse waterzooi tot toppers zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel. Altijd vers bereid. Op de omdoos leest u meer informatie over verwarmen in de microgolfoven/magnetron of oven. Op maaltijdenbezorgen.be bieden wij nuttige informatie over de diverse type maaltijden, bieden wij landelijke en plaatselijke traiteurs en vindt u welkomstaanbiedingen en proefboxen.

 • Elke week gezonde gerechten thuisbezorgd.
 • Uitkomst voor ouderen en hulpbehoevenden.
 • Een maaltijd is er al vanaf €5,5.
 • Een wisselend aanbod aan maaltijden zodat u altijd wat anders eet.
 • U sluit een flexibel lidmaatschap af zonder verplichtingen.
 • Vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger.

Lekker eten laten bezorgen in Brussel?

Bekijk aanbiedingen en vraag vrijblijvend proefmaaltijden aan

Gezonde maaltijden bezorgen in Brussel

Veel oudere Belgen eten nog niet voldoende gezond. Dit zien we bijvoorbeeld aan typische klachten zoals obesitas en hart- en vaatziekten. Er is ook ander segment senioren die juist lijden aan flink ondergewicht. Dit soort voedingsproblematiek verhoogt het risico op een vermindering van de levenslust en andere klachten in het lichaam. Veel variatie in de dagelijkse warme maaltijd is nodig. Een goed hulpmiddel kan zijn de voedingsdriehoek. Gaat het koken niet meer zelfstandig? Er bestaan op dit moment verscheidene soorten thuismaaltijden die u kunt laten leveren. U kunt denken aan Rundstoofschotel Rode Kool Puree of Seldersoep. In de onderstaande blokjes geven we meer details.

Diepvriesmaaltijden: voordelen en info

Na het koken worden deze vriesvers maaltijden snel ingevroren. Deze diepvriestechniek heeft tal van voordelen: smaak, textuur, kleur en voedingswaarden blijven perfect intact. Ongezonde bewaarmiddelen en geur,- kleur-, en smaakstoffen zijn dan ook overbodig. Kant en klare diepvries maaltijden hebben als voornaamste voordeel dat ze lang houdbaar zijn. U kunt ze dus ook makkelijk bewaren voor een later moment. Er zit vast iets van uw goesting bij.

 • Geur, kleur en smaak blijven behouden.
 • Maandenlang houdbaar in de vriezer.
 • Een vriesverse maaltijd aan huis leveren in Brussel is al mogelijk voor €5,25.

De voordelen van een koelverse maaltijd

Het aanbod dagverse maaltijden wordt kort voor de levering gekookt met kraakverse producten. Iedere week keuze uit nieuwe gerechten. Bevatten geen onnodige toevoegingen zoals overbodig suiker en zout. Koelverse gerechten kan je standaard een week bewaren in de koelkast. De bezorger komt aan huis op 1 of 2 tijdslots in de week.

 • Verantwoorde maaltijden die aansluiten op de voedingsdriehoek.
 • Volop variatie in de menu’s.
 • Normaal rekenen ze voor koelverse gerechten zo’n €7,50 per portie.

Warme maaltijden in Brussel bezorgen

Veel ouderen hebben de wens om langer zelfstandig te kunnen wonen. Via warme maaltijden aan huis kunnen ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Voor de wat oudere mensen kan het zelfstandig verwarmen van een maaltijd soms vrij lastig zijn. Een volwaardige en evenwichtige maaltijd is essentieel om spieren en gewrichten sterk te houden. Juist voor die momenten kunt u een beroep doen op een warme maaltijdservice. Vaak kan men kiezen voor een dagmenu inclusief een soep als starter, een hoofdgerecht inclusief aardappeltjes of rijst/pasta + groenten van het seizoen, vlees, vis of een vleesvervanger en een klein dessert.

 • De tafeltje dekje maaltijden worden elke dag warm afgeleverd.
 • Vaak wordt dit verzorgd door een lokale keuken of traiteur.
 • Een warm dagmenu laten bezorgen kost tussen de €8,95 – €9,75.
Bekijk alle mogelijkheden in: Brussel, Schaarbeek, Etterbeek, Elsene, Sint-Gillis, Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Jette, Evere, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Ukkel, Vorst, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Joost-Ten-Node.

Ervaar het voordeel van eten bezorgen in Brussel?

Uitgebalanceerde maaltijden vol met belangrijke voedingsstoffen