Voordelige maaltijden uitproberen?
Bekijk direct geheel vrijblijvend de proefpakket aanbiedingen!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Maaltijden aan huis Waals Brabant

Een gezond voedingspatroon vermindert de kans op allerlei aandoeningen. Ben u niet in de gelegenheid een supermarkt te bezoeken? Of lukt het niet meer om te koken? Levering van maaltijden aan huis in Waals Brabant is het antwoord op veel van deze problematiek. Een maaltijdservice levert lekkere warme maaltijden bij 60 plussers en kwetsbaren. Bijv. Vlaamse gerechten zoals Witloof met gehakt tot smaakvolle menu’s als Tagliatelle ham-champignon en kaassaus. Altijd met verse ingrediënten. U kunt het zelfstandig opwarmen in de magnetron(oven) of microgolfoven). Aan de hand van onze site treft u handige informatie over de meest bekende soorten maaltijden, bieden we een lijst met Belgische en plaatselijke cateraars en kunt u gebruik maken van kortingsacties van aanbieders.

 • Ervaar het gemak van de dagelijkse koelverse maaltijden.
 • Waar en wanneer u wilt gezonde gerechten geleverd voor de microgolfoven.
 • De gerechten haalt u al in huis vanaf €5,35.
 • Zelf uw maaltijden uitzoeken.
 • U bestelt alleen wanneer u dat wenst.
 • U kunt op diverse verschillende manieren bestellen.

Smaakvol eten laten bezorgen in Waals Brabant?

Bekijk aanbieding en vraag vrijblijvend proefmaaltijden aan

Gezonde maaltijden bezorgen in Waals Brabant

Veel Belgen op leeftijd zijn zich onvoldoende bewust van het belang van gezonde voeding. Dit kan uiteindelijk leiden tot fysieke klachten zoals obesitas en hart- en vaatziekten. Oo zien we veel 65-plussers die dagelijks worstelen met flink ondergewicht. Een tekort aan voeding vergroot het risico op een vermindering van de levenslust en andere klachten in het lichaam. Veel variatie in de dagelijkse warme maaltijd is cruciaal. De voedingsdriehoek is het Vlaams voorlichtingsmodel over gezonde voeding. Vindt u het lastig om elke dag zelf iets klaar te maken? Tegenwoordig zijn er meerdere opwarmmaaltijden die gekoeld of warm bezorgd kunnen worden. Kies zelf uit heerlijke gerechten als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rosti of Varkensmedaillon champignonsaus groene groenten en aardappelen. Bijgaand zetten wij dit verder uiteen.

Diepvriesmaaltijden

Kenmerkend van een vriesvers maaltijd is dat ze na het koken snel worden ingevroren. Dit biedt veel gemak: alles blijft lekker vers en lekker. Ongezonde bewaarmiddelen en geur,- kleur-, en smaakstoffen worden amper tot niet gebruikt. Kant en klare diepvries gerechten zijn maandenlang houdbaar. Het assortiment is standaard al erg groot. Altijd het gerecht van uw goesting.

 • Optimaal behoud van smaak, kleur en geur.
 • 6 – 12 maanden houdbaar in de vrieskist.
 • Zo’n vriesverse maaltijd aan huis leveren in Waals Brabant is al mogelijk voor €5,85.

Informatie over koelverse maaltijden

Dagverse maaltijden worden bereid met de meest verse ingrediënten. Vaak wordt er gekookt met seizoensproducten. De menu’s zijn veelal vrij van kunstmatige toevoegingen of bewaarmiddelen. Koelvers eten kan je ongeveer een week bewaren in de koelkast. Er zijn meestal 1 of 2 vaste levermomenten in de week.

 • Zonder al te veel toevoegingen, suiker en zout.
 • Volop variatie in de menu’s.
 • Het laten bezorgen van koelverse gerechten laat je al doen voor €7,85 per gerecht.

Warme maaltijden in Waals Brabant laten bezorgen

Veel bejaarden willen zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven wonen. Door middel van warme maaltijden aan huis is dit vaak mogelijk. Voor ouderen en hulpbehoevenden kan het opwarmen van een maaltijd al problemen opleveren. Een volledige en uitgebalanceerde maaltijd is in het bijzonder voor deze doelgroep heel belangrijk. Voor die situaties kunt u informeren naar de warme maaltijdservice. Er wordt gewerkt met een dagmenu wat inhoudt: soepje vooraf, een hoofdgerecht zoals aardappelen/pasta/rijst + 150 – 200 gram groenten, een stukje vlees of vis en indien gewenst een dessert.

 • Met tafeltje dekje ontvangt u thuis een warme maaltijd.
 • Vaak wordt dit verzorgd door een lokale keuken of traiteur.
 • Een warm dagmenu bezorgen kost tussen de €8,25 & €9,95.
Bekijk alle mogelijkheden in: Wavre, La Hulpe, Incourt, Beauvechain, Chaumont-Gistoux, Rixensart, Ottignies-Louvain-La-Neuve, Orp-Jauche, Hélécine, Perwez, Ramillies, Jodoigne, Lasne, Grez-Doiceau, Nivelles, Waterloo, Braine-L’Alleud, Rebecq, Mont-Saint-Guibert, Braine-Le-Château, Chastre, Walhain, Ittre, Genappe, Tubize, Court-Saint-Etienne, Villers-La-Ville.

Eten aan huis laten leveren in Waals Brabant?

Uitgebalanceerde maaltijden vol met belangrijke voedingsstoffen