Voordelige maaltijden uitproberen?
Bekijk direct geheel vrijblijvend de proefpakket aanbiedingen!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Maaltijden aan huis Limburg

Een uitgebalanceerd voedingspatroon is van groot belang voor uw algehele gezondheid. Kost het doen van boodschappen in de supermarkt veel moeite? Wilt u liever niet meer zo lang in de keuken staan? Levering van maaltijden aan huis in Limburg is voor die situaties de oplossing. De maaltijdservice levert lekkere warme maaltijden bij senioren en chronisch zieken. Van Vlaamse combinaties zoals Vol-au-vent tot heerlijke maaltijden als Vogelnestje met puree. Bereid met kraakverse producten. U kunt het eenvoudig opwarmen in de oven of microgolfoven. Aan de hand van onze site leest u uitgebreide informatie over de populaire type maaltijden, checkt u populaire landelijke en regionale leveranciers en verzamelen wij verschillende proefpakketten en aanbiedingen.

 • Wekelijks een wisselend aanbod met opwarmmaaltijden.
 • Uitkomst voor ouderen en hulpbehoevenden.
 • Al te bestellen vanaf €5,75.
 • Met voldoende groenten en rijk aan voedingsvezels.
 • U sluit een flexibel lidmaatschap af zonder verplichtingen.
 • Bestellen kan telefonisch, online of met menulijsten.

Warm eten laten bezorgen in Limburg?

Bekijk acties en vraag vrijblijvend proefmaaltijden aan

Gezonde maaltijden bezorgen in Limburg

Flink wat oudere Vlamingen eten onvoldoende gezond. Dit zien we bijvoorbeeld aan chronische ziekten zoals obesitas en zwakkere spieren. Daarbij zien we ook een groep mensen die te maken hebben met verschijnselen als ondervoeding. Zo’n voedingsprobleem kan uiteindelijk zorgen voor vermoeidheid en een trager herstel. Een dagelijkse maaltijd met voldoende groenten en voedingsstoffen is erg relevant. Een goed hulpmiddel kan zijn de voedingsdriehoek. Vindt u het lastig om elke dag zelf iets klaar te maken? U heeft de keuze uit verschillende soorten bezorgmaaltijden die bij u thuis geleverd kunnen worden. Kies uit een uitgebreid menu met o.a. Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Varkensmedaillon met Blackwell bloemkool -broccoli en frieten. In het stukje hieronder zetten we dit verder uiteen.

Meer informatie over diepvriesmaaltijden

Kenmerkend van een vriesvers maaltijd is dat ze na het koken snel worden ingevroren. Het invriezen van maaltijden heeft allerlei voordelen: de smaak en voedingswaarden blijven perfect bewaard. Bewaarmiddelen of andere kunstmatige toevoegingen hoeven in mindere mate te worden gebruikt. Kant en klare diepvries maaltijden kennen een erg lange houdbaarheidsperiode. U kunt ze eenvoudig achter de hand houden. Er zit vast iets van uw goesting bij.

 • Smaak en voedingswaarden blijven perfect bewaard.
 • Ruime keuze in smaken en diëten.
 • Een vriesverse maaltijd aan huis leveren in Limburg is al mogelijk vanaf €5,25.

Koelverse maaltijden: voordelen en info

De koks gebruiken voor deze dagverse maaltijden uitsluitend ingrediënten die pas net geoogst zijn. Zoveel mogelijk van het seizoen. Verantwoorde maaltijden met veel groenten en arm aan verzadigde vetten. Koelvers gekookt eten kan je plus minus 4 dagen tot 1 week gekoeld opslaan. De bezorger komt aan huis op 1 of 2 vaste levermomenten in de week.

 • Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden.
 • Een veelzijdig aanbod dat ook geschikt is voor verschillende diëten.
 • Koelverse gerechten thuis laten leveren kan vanaf €7,50 per dag.

Warme maaltijden in Limburg laten bezorgen

Veel bejaarden willen zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven wonen. Door middel van warme maaltijden aan huis kan dat ook vaak gerealiseerd worden. Voor mensen op leeftijd kan het opwarmen van een maaltijd soms vrij lastig zijn. Een gezonde en verantwoorde maaltijd is in het bijzonder voor deze doelgroep heel belangrijk. Daarom kunt u gebruik maken van de warme maaltijdservice. Doorgaans bieden ze een dagmenu met bijv: een soepje, een hoofdgerecht dat bestaat uit een aardappelproduct, rijst of pasta + 150 – 200 gram groenten, een stukje vlees of vis en een dessert.

 • Via de tafeltje dekje organisatie wordt je volledig ontzorgd.
 • De koerier heeft ook een sociale en signaleringsfunctie.
 • De kosten van een warm dagmenu liggen tussen de €8,35 & €10,75.
Bekijk alle mogelijkheden in: Hasselt, Zonhoven, Houthalen-Helchteren, Herk-De-Stad, Halen, Heusden-Zolder, Lummen, Alken, Beringen, Diepenbeek, Genk, Lanaken, Maasmechelen, Kinrooi, Dilsen-Stokkem, As, Oudsbergen, Maaseik, Zutendaal, Tongeren, Herstappe, Kortessem, Hoeselt, Bilzen, Riemst, Voeren, Sint-Truiden, Wellen, Borgloon, Nieuwerkerken, Heers, Gingelom, Pelt, Lommel, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Ham, Bocholt, Bree, Leopoldsburg, Tessenderlo, Peer.

Geniet van thuis eten laten bezorgen in Limburg?

Gemakkelijk opwarmen met de microgolfoven